Compartir

Des d’ara, els pacients oncològics de Cerdanya podran ser tractats als centres de l’institut Oncològic Baselga, gràcies al conveni que han signat aquest divendres la Fundació Hospital de Puigcerdà i el propi institut. Inicialment la col·laboració es basarà en la derivació dels pacients de la comarca al centre especialitzat de Barcelona, on rebran un tractament personalitzat, sense perdre el contacte amb el seu metge d’aquí.

Aquesta col·laboració també servirà perquè els metges de Cerdanya puguin rebre formació per part dels especialistes oncològics de l’institut Baselga.

Aquest nou servei s’afegeix als que ja ofereix el centre Cerdanya Salut, l’àrea privada que des de fa poc gestiona la fundació Hospital de Puigcerdà.

Més endavant, el centre Cerdanya Salut podria realitzar algun tipus d’acció assistencial oncològica a les seves instal·lacions amb l'objectiu d'apropar aquests tractaments a la població de la comarca. Amb aquesta col·laboració la fundació vol donar una millor resposta als pacients oncològics.

Parlen al vídeo: SERGI MIRÓ, DIRECTOR INSTITUT ONCOLÒGIC BASELGA – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ