Compartir

Després de més de dos anys de treballs, ja ha finalitzat el procés de museïtzació a la Casa del Riu de Martinet. Per tal de donar a conèixer aquest nou centre d’interpretació, aquest estiu s’han programat un seguit d’activitats conjuntament amb el Parc dels Búnquers, situat just davant, com ara contacontes o una sortida, que s’afegeixen a l’exposició permanent dedicada als ecosistemes fluvials, el bosc de ribera i la fauna d’aquesta zona del Baridà. Els visitants també poden resseguir l’itinerari dedicat a la llúdriga.

Un altre dels atractiu dels nou espai és l’àrea d’observació de la fauna, situada a la vora del riu Segre.

La Casa del Riu, impulsada pel Parc Natural del Cadí Moixeró i l’ajuntament de Montellà i Martinet, acollirà el proper 30 de juliol a les sis de la tarda el contacontes ‘La Vedella Reula’ i el 6 d’agost a les deu del matí una sortida per conèixer la llúdriga. A més, també hi haurà activitats conjuntes amb el Parc dels Búnquers, com ara una conferència el 4 d’agost i una visita nocturna teatralitzada el 12 d’agost.

Els horaris habituals del centre són de dimarts a diumenge d’11 a 14 i de 17 a 19. A excepció dels diumenges de juliol que només obra d’11 a 14. La Casa del Riu estarà oberta fins el 31 d’agost.

Parlen al vídeo: ANNA LÓPEZ, COORDINADORA