Compartir

L'associació Nordic Walking ' Nòrdic Esport de la Seu d'Urgell continua amb el seu calendari d'activitats de marxa nòrdica durant els mesos d'estiu, i incorpora altres activitats diferents per complementar l'oferta turística de la comarca.
Aquest dissabte l'associació Nordic Walking ' Nòrdic Esport de la Seu d'Urgell ha organitzat una pujada fins al Pic de l'Orri per veure la posta de sol i lluna conjuntament, i on s'ofereix un sopar càtering al cim.
Dissabte 16, mentrestant, es farà una sortida de lluna plena als estanys de la pera.
Altres activitats destacades entre setmana son les sortides de dilluns, en les quals es fan breus trajectes des de la Seu d'Urgell fent caminades per llocs de gran bellesa, o les sortides dels dimecres on s'ofereixen altres activitats complementàries, com el tast de productes de Cal Majuba, o una sortida de lluna plena des de la Seu a Calvinyà, o el bany a les basses d'Organyà.

L’associació va néixer l'any 2012 amb la finalitat de difondre i fomentar la marxa nòrdica i oferir-la com a producte i recurs turístic de dinamització dels espais pirinencs.
Ja hi ha gent que visita la comarca, atreta per aquesta oferta de turisme, lleure i salut.
Algunes d’aquestes sortides, enguany, també formen part del programa d’oci i salut “Insomni”, creat des de l’àrea de jovent de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per a joves de la comarca

Parlen al vídeo: ALBERT DE GRÀCIA, DIRECTOR DE NORDIC WALKING