domingo, 9 agosto 2020 17:15

Alt Urgell, 5 de juliol 2016: L'AJUNTAMENT COL·LABORA EN LA INVESTIGACIÓ SOBRE EFIAL

Aquest dimarts l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha rebut un requeriment de documentació per part del Jutjat del Vendrell en relació amb la contractació de serveis a l’empresa Efial.

Segons informa l’ajuntament en un comunicat, aquest és un procediment administratiu ordinari i amb el qual l’Ajuntament té total voluntat de col·laboració.
L’Ajuntament de la Seu ja va fer públic al seu dia un informe de la Secretaria i la Intervenció municipals on es constatava:
Que tots els contractes subscrits amb Efial s’havien tramitat correctament, que totes les tasques encomanades eren necessàries, i que totes les tasques que s’havien encomanat havien estat realitzades.
En conseqüència, l’Ajuntament de la Seu manifesta la seva tranquil·litat sobre aquesta qüestió, reitera la seva voluntat de transparència i col·laboració amb la justícia, i lamenta que fets com aquests puguin tacar la reputació de la institució.
Davant d'aquest afer, Compromís X La Seu ha reiterat la denúncia d'irregularitats a les contractacions des de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell que va fer fa uns anys i ha demanat celeritat al procediment judicial per a aclarir el més aviat possible aquesta situació. A més, han demanat a l'alcalde, Albert Batalla, que assumeixi la seva responsabilitat i que suspengui les contractacions amb la consultoria EFIAL fins que s'aclareixin totes les acusacions judicials en curs, donant compliment i respectant els acords presos al Ple Municipal de La Seu d'Urgell.

Artículos similares