Compartir

Puigcerdà ja ho té tot a punt per a la Festa Major del Roser, que tindrà lloc del 14 al 18 de juliol. Una de les novetats d’enguany és la creació de dos grups enfrontats: els Nyerros i els Cadells. És la primera vegada que la festa major de la capital ceretana tindrà diverses activitats pensades per aquestes dues agrupacions rivals, que lluitaran per emportar-se el títol de vencedor. L’impulsor de la iniciativa és el Grup de Recerca de Cerdanya. Durant l’acte de presentació del programa de la festa major 2016, el president de l’entitat, Enric Quílez, ha explicat que l’objectiu principal de les dues colles és animar els actes festius d’enguany.

Algunes d’aquestes activitats són una gimcana nocturna, proves d’habilitat al Parc Schierbeck i un sopar de germanor.

La Festa Major de Puigcerdà tindrà fins a 36 propostes de tot tipus, com ara teatre, havaneres, una competició de patins, cercaviles i ball de nit, entre moltes altres. A destacar, el concert dels Catarres, Oques Grasses i els Pachucos de divendres dia 15 i un espectacle casteller el diumenge 17. Des del consistori han volgut remarcar la gran varietat d’activitats que presenta el programa.

La Festa Major de Puigcerdà donarà pas a un seguit de propostes culturals, lúdiques i esportives de l’estiu, que no s’aturaran fins a mitjans de setembre, com ara el 2n Festival Transfronterer d’Arts Escèniques, el Festival Internacional de Cinema o el Puigcerdà Music Festival.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA – PERE TOR, REGIDOR FESTES PUIGCERDÀ