Compartir

Alp ha tancat aquest dimecres la seva Festa Major, després de quatre dies de celebració. La programació ha inclòs activitats per a tots els gustos i edats, com ara concerts, un sopar de germanor, correfocs, sardanes, partits de futbol, espectacles infantils i una projecció de fotos antigues del municipi, entre d’altres. Per Sant Pere s'ha celebrat una missa a l'església de la localitat i després gegants i grallers han recorregut els carrers del nucli urbà. Com que enguany el dia del patró d’Alp, Sant Pere, ha caigut al mig de la setmana, l’ajuntament ha decidir traslladar el gruix d’activitats al cap de setmana anterior, que en aquest cas ha coincidit amb el pont de Sant Joan.

El bon temps ha acompanyat durant tots els actes del cap de setmana i dimarts i, tot i que aquest dimecres el temps ha estat inestable, els gegants han pogut sortir a desfilar pels carrers. Des del consistori valoren positivament la participació dels veïns i visitants a la a Festa Major d’enguany.

El concert de tarda i el tradicional ball de casats al Palau d'Esports i Congressos han tancat els actes de la Festa Major de Sant Pere del 2016.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D’ALP