Compartir

L’ajuntament de Tremp ha aprovat per unanimitat en la darrera sessió plenària una modificació del pressupost que l’augmenta en més de 160.000 euros a causa de l’ingrés de diferents partides provinents de la Diputació de Lleida i que s’han destinat a departaments com l’esport, la cultura, el manteniment d’espais públics que al pressupost inicial van ser retallades per cobrir despeses urgents com la compra d’una màquina escombradora.

D’altra banda, el grup municipal de Compromís per Tremp ha presentat una moció demanant l'elaboració d'un Reglament de Participació Ciutadana, a la qual l’equip de govern ha respost que s’està redactant i s’ha compromès a tenir-la enllestida pel proper ple. En l’àrea de la participació ciutadana aquest mateix grup ha demanat ser membre de ple dret a la comissió.

Unes altres mocions que s’han aprovat són en rebuig als atacs del Govern Espanyol contra la llei de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica i una per a garantir la visibilitat i la implementació de la Llei per a eradicar la lgtbifòbia a la ciutat de Tremp.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – VÍCTOR ORRIT, Portaveu Compromís per Tremp