Compartir

Els Joves de la Seu d’Urgell han celebrat el Ple Municipal d’Infants, fent interessants aportacions i peticions.

El Ple ha estat presidit per l’Alcalde, Albert Batalla i la regidora d’Infància i Joventut, Sílvia Iscla.

L’ordre del dia tractava entre altres punts del Programa de la Festa Major, on s’ha pogut comprovar que els joves ho tenen molt clar a l’hora d’escollir les activitats que volen dins del programa de la festa.

També s’ ha tractat el tema de les Noves retolacions dels parcs apadrinats per les escoles, els camins escolars, o la participació del Consell Municipal d’Infants en actuacions solidàries. Els 16 membres del Consell Municipal d’Infants han confeccionat el vídeo; ‘Refugiats ben arribats, casa nostra és casa vostra” per mostrar suport i solidaritat envers els nens refugiats de Síria.

Els alumnes de cada centre escolar de la població han exposat les seves inquietuds i el balanç ha estat molt positiu. Els càrrecs dels representants al consell tenen una durada de 2 anys, i les tasques són semblades a les dels adults, i com és d’esperar, algunes activitats són més engrescadores que les altres.

Ara cal seguir treballant en nous projectes i mantenir l'esperit entregat que tots els participants han demostrat tenir en aquesta sessió.

Parlen al vídeo: SILVIA ISCLA, Regidora d'Infància i Joventut – GUILLEM VAQUER, comunicació externa del CIM – JANA CORTÉS, representant CMI – ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell