Compartir

Més de 250 alumnes de les escoles de Cerdanya han celebrat aquest dijous la vuitena edició del Dia de les Llengües, una iniciativa impulsada des del Centre de Recursos Pedagògics de la comarca que té per objectiu apropar les llengües estrangeres als més joves, d’una manera diferent i divertida. Al llarg del matí, cada grup, format per dotze estudiants de cicle superior provinents de diferents centres educatius, ha anat completant un circuit d’una vintena de tallers, tots ells amb la llengua com a protagonista.

A banda d’aprendre a utilitzar l’anglès, el francès, el català, el castellà i, en aquesta ocasió, l’holandès ha estat la llengua convidada, un altre dels objectius de la jornada és que els alumnes de les diferents escoles cerdanes es relacionin entre ells. Per això, prèviament s’han intercanviat correus per conèixer els membres del seu grup.

Per als nens i nenes, el Dia de les Llengües representa una oportunitat per fer amics, al mateix temps que es diverteixen tot aprenent expressions i vocabulari d’altres idiomes.

Aquests darrers anys, el Dia de les Llengües ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de l’Aula Oberta de l’Institut Pere Borrell, que han estat els encarregats de supervisar els tallers.

Parlen al vídeo: DOLORS TANÉ, DIRECTORA CENTRE RECURSOS PEDAGÒGICS – CLAUDIO GÓMEZ, ALUMNE ESCOLA VEDRUNA PUIGCERDÀ