Compartir

Un miler de nens i nenes de les escoles del Pallars Jussà i Pallars Sobirà han participat en la primera activitat adreçada a centres docents des de Piroslife Educatiu. En aquesta activitat han estat ells els encarregats de posar nom als dos cadells d’ós bru nascuts aquest 2015 i han elegit Fosca i Fifonet. Això sí, cada infant té els seus motius.

Aquests noms han sortit de dos llistes que es van donar a les escoles, una amb topònims de la zona i l’altra amb adjectius pallaresos. La idea del projecte és que a través de l’ós es treballi tot l’entorn.

Durant aquests dies s’està duent a terme el pla pilot de les activitats dissenyades per infantil i primer cicle de primària a les escoles pallareses i de moment té molta acceptació i s’està elaborant els materials per a cicle mitjà i superior de primària.

Cada activitat compta amb fitxes de suport i cada escola elegeix el material que més li escau pel tema que està treballant i n’hi ha per treballar en les diferents assignatures que s’imperteixen.

Parlen al vídeo: LLUCH – MARTINA – SOFIA ISUS, Responsable part educativa de PirosLife – MONTSE BALLBÈ, Membre Obaga – ISABEL MONTORI, Centre de recursos pedagògics Pallars Sobirà