Inicio Tu Ciudad

Festival de pop-rock en La Casa Elizalde

Compartir

La Casa Elizalde ha iniciat la segona etapa del cicle pop – rock independent Fent l'indie.

Després de l'èxit de la p rimera edició es reprèn aquest cicle dedicat al pop-rock amb quatre formacions emergents que estan trepitjant fort i que tenen un directe molt potent.

Fent l'Indie estarà present en l es tardes primaverals dels divendres a La Casa Elizalde de l'Eixample de Barcelona. Cultura i oci en un espai que ofereix tallers, conferències i música per a tots els públics.

El grup XY ha estat i l encarregat de trencar el gel amb el seu nou treball Equilibri. Una veu i un violoncel que han omplert de tendresa i de força la sala d'actes del centre.

Aquest divendres arriba al espa ci de La Casa Elizalde un grup integrat per músics amb una llarga trajectòria dins de l'escena independie nt de la ciutat, Jules.

Aquesta és una banda que crea cançons que transiten entre l'indie, el rock i el pop alternatius, amb un directe intens i enèrgic. La banda presenta rà el seu últim treball "Vers la llum".

Són els guanyadors dels Premis Enderrock 2016 de la crítics ca en la categoria de grup revelació del 2015.

el grup Trau, que des després de passejar el seu pop psicodèlic per diferents festivals del territori, aterraran a La Casa Elizalde el 27 de aquest mes de maig. Presentaran el seu últim disc Déu vos guard.

Tancarà el cicle una forma ció que, encara que bisoña, augura una tarda plena de bon ritme. Els seus components, Falciots Ninja, muntaran un gran fi de festa al pati de La Casa Elizalde. La seva sonoritat pot recordar el mestissatge però, alhora, ha bla el llenguatge de l'indie i beu del soul i del jazz David Brown és el seu segon àlbum.

Aquest és un cicle enèrgic i pre-estiuenc amb el qual tanca les portes a la temporada de la Casa Elizalde. L'indie està assegurat les tardes d i els divendres a La Casa Elizalde de Barcelona.