lunes, 28 septiembre 2020 9:40

Alt Urgell, 19 d'abril 2016: AUGMENTEN LES CONSULTES AL SÍNDIC DE LA SEU

El Síndic Municipal de Greuges de la Seu d'Urgell ha rebut durant l'any 2015, 159 queixes, 28 més que durant l'any 2014. Aquestes són dades de l'informe-memòria anual que el síndic ha presentat aquest dilluns al ple extraordinari que s'ha convocat per conèixer la seva activitat.

Àngel Rubio, ha volgut deixar clar que siguin consultes (anònimes) o queixes (on l'interessat fa públiques les seves dades) el temps que hi dediquen ell i el seu adjunt és el mateix.

Durant el 2015 han augmentat les consultes respecte la neteja viària, la zona blava, qüestions relacionades amb la via pública i les defecacions d'animals en llocs públics. Precisament, en aquest últim punt les consultes pràcticament s'han doblat en tan sols 2 anys, convertint-se en la temàtica més denunciada al síndic amb 38 consultes.

El Síndic, que també pot actuar d'ofici, ha decidit denunciar la neteja dels carrers amb bufadors el que fa que 'la pols i la brutícia es tornin a enlairar' amb les conseqüents molèsties pels veïns i sobretot pels treballadors que ho fan sense el material adequat.

Parlen al vídeo: ÀNGEL RUBIO, Síndic Municipal de Greuges de la Seu d'Urgell