martes, 11 agosto 2020 14:33

La Cerdanya, 15 d'abril 2016: DEL CORRAL VOL SER UN DELS 10 MILLORS TRIATLETES DEL MÓN

Des de fa uns mesos, el triatleta Víctor del Corral viu i entrena a Cerdanya. Després de viure a Lanzarote un temps, en aquest racó del Pirineu ha trobat l’entorn ideal per continuar amb el seu estricte programa d’entrenament, que l’ha de permetre aconseguir el seu principal objectiu: ser un dels deu millors triatletes del món. Nascut a Barcelona el 1980, des de ben petit va començar a aficionar-se als esports, especialment a la bicicleta de muntanya.

A les proves de llarga distància, on actualment competeix, els participants han de completar 3,8 quilòmetres nedant, 180 en bicicleta i 42 a peu. L’objectiu que es marca ara és convertir-se en un dels deu millors triatletes del campionat del món IronMan, que es celebra a l’octubre a Hawaii i on només hi participen 50 esportistes. La seva primera experiència en aquesta competició no va ser bona i per això afronta amb moltes ganes la propera edició.

El programa de Pirineus TV, la 7Mana Pirineu, dedica un dels seus reportatges a aquest triatleta català. Es podrà veure aquest vespre a partir de les 21h.

Parlen al vídeo: VÍCTOR DEL CORRAL, TRIATLETA

Artículos similares