Compartir

L’estació de La Molina ha tancat aquest diumenge una temporada irregular, amb un inici i un final força bons i unes festes de Nadal i un mes de gener amb poques precipitacions. Tot i que encara falta acabar de comptabilitzar el nombre final d’esquiadors, des de l’estació confirmen que s’aproparan als 250.000 visitants, una xifra molt semblant a la de l’any passat. Des del complex fan un balanç positiu de la temporada.

L’estació vol millorar el seu sistema de producció de neu. Per això estudia la possibilitat d’instal·lar canons d’última generació que permetin innivar més sectors amb menys temps.

Aquesta temporada, prop de 6.000 persones han adquirit el forfet recarregable, un producte que es va posar en marxa fa dos anys i, des de llavors, ha anat guanyant acceptació. Des de l’estació també han volgut destacar el gran nombre d’activitats lúdiques i esportives que han acollit durant els mesos d'hivern, com les finals de la Copa d'Europa d'esquí alpí o el Campionat de Catalunya d'esquí alpí adaptat.

Un cop finalitzada la temporada d’hivern, toca començar a preparar la d’estiu, que arrencarà el 4 de juny. Degut a l’increment de visitants que s’apropen les instal·lacions en època estival per provar el Bike Park, enguany els seus responsables han volgut ampliar el circuit obrint la pista de Trampolí. A més, els clients també podran tastar el nou eslàlom tecnològic i cronometrar el seu temps de descens en bicicleta.

Parlen al vídeo: TONI SANMARTÍ, DIRECTOR DE LA MOLINA