Compartir

El Cadí La Seu continua lluitant per classificar-se pel 'play-off' de la Lliga Femenina. A manca de tan sols dues jornades, les urgellenques ocupen la cinquena posició de la classificació a una victòria dels rivals que ocupen la 3ª i 4ª posició, el Mann Filter de Saragossa i l'Spar Citylift Girona.

Les noies de Joan Carles Pié segueixen vives en aquesta lluita, gràcies a la victòria per la mínima aconseguida als últims segons a Logroño, 65 a 66, en un partit que van dominar durant gran part dels 40 minuts.

Les urgellenques van començar guanyant 8-18 al primer quart, tot i que el Campus Promete va reduir distàncies al segon quart per arribar al descans amb un 29-34 que les ficava de nou al partit. Durant el tercer quart, el Cadí la Seu va tornar a ampliar distàncies fins als 8 punts, el que podia fer pensar que les urgellenques tindrien un últim quart tranquil. Però res més lluny de la realitat, la reacció local va posar contra les cordes a les noies de Joan Carles Pié que van acabar guanyat el partit per només un punt 65-66 als últims segons.

El Cadí La Seu no té temps per descansar i aquest dimecres juga a les 19h, el darrer partit de la temporada al Palau d'Esports. Serà contra el Quesos el Pastor de Zamora. A la mateixa hora, Girona i Saragossa s'enfrontaran en un partit del que estaran molt pendent les urgellenques ja que són els equips que ocupen les places de 'play-off'.