martes, 11 agosto 2020 23:09

Els Pallars, 7 de març 2016: CREACIÓ D'UNA DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTIQUES DE MUNTANYA

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va anunciar, durant la seva visita al Pallars Sobirà el dissabte, l’aprovació el proper dia 15 de març de la creació de la direcció general de polítiques de muntanya per atendre les sensibilitat del territori.

Puigdemont va destacar que és un instrument que necessita el territori però també el govern per ajudar-lo a desenvolupar els compromisos que adquireixi.
Precisament en aquest sentit d’impulsar el territori pirinenc en tots els àmbits, Puigdemont va visitar una indústria de la fusta a Rialp, especialitzada en la construcció de cases de fusta d'alta eficiència energètica.

I pel que fa a infraestructures va remarcar la inversió que ja hi ha compromesa a la Bonaigua en matèria de prevenció d’allaus.

Durant la seva estada al Pallars Sobirà, el president Puigdemont es va reunir amb el consell d’alcaldes de la comarca per conèixer les seves inquietuds, i va visitar els ajuntaments de Sort i Rialp on van assistir veïns i veïnes i representants del gran teixit associacitiu de la comarca.

Parlen al vídeo: CARLES PUIGDEMONT, President Generalitat de Catalunya

Artículos similares