Compartir

Els alcaldes de Puigcerdà i la Seu d’Urgell, Albert Piñeira i Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de Cerdanya, Ramon Moliner, han desgranat aquest diumenge els beneficis que aportaria al territori acollir els Jocs Olímpics d’Hivern del 2026. En un acte organitzat per la JNC a Cerdanya, els representants polítics del Pirineu, juntament amb la regidora del consistori barceloní, Maite Fandos, han demanat que no es desestimi aquest projecte ja que, segons afirmen, representaria un gran impuls per a les comarques pirinenques, com ara la millora de les infraestructures, la creació de llocs de treball o el foment dels esports d’hivern.

La comissió que ha d’estudiar la viabilitat de la candidatura ja ha començat a treballar i des del Pirineu li demanen agilitat. De fet, el comitè olímpic espanyol ha de presentar la candidatura abans del febrer de l’any que ve, sempre i quan la proposta s’aprovi primer al ple de l’ajuntament de Barcelona.

La xerrada ha tingut lloc al Palau d’Esports i Congressos d’Alp i ha comptat amb una trentena d’assistents.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ – ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL – RAMON MOLINER, PRESIDENT CONSELL COMARCAL CERDANYA – MAITE FANDOS, REGIDORA AJUNTAMENT BARCELONA