Compartir

Sis alumnes de 4rt d'ESO de La Salle han fet una xerrada sobre la desigualtat de gènere a la Biblioteca Sant Agustí. L'acció s'emmarca en els treballs de recerca de 4rt d'ESO i forma part dels projectes d'Aprenentatge i Servei que es duen a terme en aquest centre educatiu.

La tutora del grup d'alumnes ens explica en què consisteix l'Aprenentatge i Servei.

Durant el treball de recerca els alumnes s'han assessorat per professionals i també han fet observació del seu entorn descobrint que la desigualtat de gènere és més habitual del que es pensaven.

De fet, els alumnes han pogut constatar que la societat tracta diferent als homes i dones, nens i nenes ja des del mateix dia que neixen.

Els alumnes van explicar les seves conclusions en una xerrada davant una cinquantena de persones on van fer participar als assistents.

La 7MANA PIRINEUS dedicarà aquest divendres un extens reportatge al treball de recerca d'aquests joves que afirmen que han arribat a canviar la forma de parlar després d'haver analitzat les conclusions dle treball.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMAS, professora i tutora del grup – ROGER GRAVET, alumne 4rt ESO – NEUS ARRIOLS, alumna 4rt ESO – LLUÏSA PUIG, alumne 4rt ESO