Compartir

Els Mossos d'Esquadra han identificat a dos veïns de la Seu d'Urgell com a autors de la foto en la que es podia veure la noia 17 anys que va morir en l'accident de trànsit a la N-145 del passat 22 de gener.

Segons publica aquest dijous el diari Segre, els Mossos d'Esquadra han utilitzat les càmeres de seguretat del túnel del Bordar per identificar als conductors dels primers vehicles que van quedar aturats per l'accident en direcció a Andorra. Gràcies a les gravacions, s'han pogut identificar els autors als que s'ha pres declaració i s'ha tramés l'expedient de la investigació als jutjats de la Seu d'Urgell.

Els autors de la fotografia estan sent investigats per un delicte contra la intimitat i el dret a la pròpia imatge. La captura i difusió de fotografies sense consentiments està castigat amb penes d'entre 2 i 5 anys de presó, fet que s'agreuja en el cas d'un menor, com és el cas, en què s'aplicaria la meitat superior de la pena.

La família de la víctima va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra el 30 de gener després de conèixer l'existència de la instantània on es podia veure a la seva filla morta instants després que es produís l'accident. La fotografia s'havia difós a través d'aplicacions de missatgeria instània, com ara WhatsApp.