Compartir

Les explotacions, sobretot de productes agrolimentaris i artesanals, del Pallars Jussà aposten perquè els clients entrin a casa seva. En aquest sentit s’ha enfocat la jornada organitzada per Al teu gust aliments del Pallars: aliments, gastronomia i territori. La idea és combinar l’elaboració del producte amb la visita a l’explotació, de forma que es dóna un valor afegit i fa que el seu producte sigui més atractiu.

Es tracta de vendre experiències a l’entorn d’un producte, ja que és una forma d’arribar al visitant. Ja hi ha algunes explotacions de la zona que ofereixen aquest servei i han aconseguit resultats molt bons.

Una quarantena de persones vinculades a la producció i elaboració i també al sector de la restauració del Pallars Jussà i comarques de la vora han participat a la jornada que els a servit per conèixer eines i la demanda actual de mercat per tirar endavant una venda on el visitant coneix el producte, el productor i l’entorn on s’elabora.

Parlen al vídeo: DAVID ESTELLÉ, consultor de creació de producte turístic – JOAN UBACH, Alcalde de Tremp