Compartir

Aquest dilluns a la matinada han sostret diversos objectes i causat important destrosses a l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell.

L'acció s'ha produït pels volts de dos quarts de dues de la matinada i el lladre (o lladres, la investigació ha d'aclarir quantes persones han accedit al local) s'han endut un projector, un televisor de 50 polzades, la recaptació de la màquina registradora i han provocat danys al local.

En la seva fugida també han accionat diversos extintors el que ha provocat que tot el recinte acabés ple de la pols que expulsen aquests aparells per apagar els incendis.

Des de l'Esplai de la Gent Gran es mostren molt dolguts per aquesta acció que provocarà que el local hagi d'estar tancat un dies mentre es fan les tasques de neteja.

Una de les zones més afectades de l'Esplai és l'aula d'informàtica, la pols dels extintors ha afectat als equips informàtics que ara s'hauran de netejar i verificar perquè puguin seguir funcionant. De moment, les classes d'informàtiques també s'han hagut de suspendre fins que torni la normalitat.

Aquesta no és la primera vegada que el local de l'Esplai de la Gent Gran pateix un robatori, l'octubre de l'any passat en van patir l'últim quan un lladre va accedir per una finestra que algú prèviament havia deixat oberta. El local compta amb alarma amb captació automàtica d'imatges que poden ajudar a identicar l'autor o autors del robatori. Tot i això, durant l'acció d'aquesta matinada han arrencat algun dels sensors de l'alarma i les càmeres del circuit tancat de televisió.

Parlen al vídeo: RAFAEL ESPANYA, President Esplai Gent Gran La Seu