sábado, 8 agosto 2020 3:10

Els Pallars, 8 de febrer 2016: SORPRESES I BONA NEU A LA COPA DEL MÓN DE TELEMARC

L’estació d’esquí pallaresa d’Espot ha estat un any més escenari de la Copa del Món de Telemarc. Des de divendres i fins diumenge, esquiadors del més alt nivell han competit en diferents disciplines i on s’ha pogut veure força sorpreses com la victòria en l’sprint paral·lel de la jove alemanya Johanna Holzmann, que ha aconseguit la primera victòria a la Copa de Món i ha vençut a la favorita d'aquest esport, la francesa Amelie Reymond.

El podi masculí a l’sprint paral·lel ha estat per Philippe Lau, que ha aconseguit 2 victòries en la Copa del Món.

Ferrocarrils de la Generalitat fa temps que aposta per l’esquí de competició en estacions com Espot, ja que considera que la presència d’aquests campionats d’alt nivell donen reconeixement a la zona.

Les altres disciplines que s’han disputat durant el cap de setmana són les carreres de clàssic i sprint. Des de la coordinació de la Copa del Món de Telemarc s’ha remarcat la bona organització i les ganes de tornar a Espot per competicions futures.

Parlen al vídeo: JOHANNA HOLZMANN, Guanyadora en sprint paral·lel – PHILIPPE LAU, Guanyador en sprint paral·lel – ENRIC TICÓ, President FGC

Artículos similares