Quantcast

El Mobile World Congress de Barcelona reunirá a más de 100 mil profesionales

Si l'edició anterior el Mobile World Congrés a va agafar 93 mil professionals del sector la previsió dels organitzadors és superar la xifra dels 100.000 augmentant, també, l'impacte econòmic que tindrà per a Barcelona. Dels 436 milions d'euros es pot passar a una xifra sensiblement superior.

El sector de la restauració, h oteles, restaurants i tota mena de serveis, són els grans beneficiats d'un Congrés que porta les últimes novetats de la telefonia mòbil.

de fet, les principals empreses del sector estaran representades al recinte de la Fira de Barcelona d'Hospitals de Llobregat. Aquesta serà l'onzena edició en què la capital catalana acollirà el meeting point més important a escala mundial de la telefonia mòbil.

En l'edició del 2015 es presentar on 2.000 expositors internacionals i prop de 4.000 periodistes i analistes de tot el món que van difondre les informacions de tot el que passava i n els 94.000 metres quadres d'aquesta exposició

entre les últimes aplicacione s que es van presentar al congrés destaquen, entre altres, la possibilitat de demanar el sopar a través del mòbil, fer servir apps per aprendre a cuinar millor, pagar en restaurants o cafeteries amb smartphone < strong> o bé triar una ampolla de vi a partir de la informació digital a tal.

Són alguns dels hàbits que s'han creat dins de la indústria de l'alimentació i en què la tecnologia té un paper fonamental

Una conseqüència directa d'aquestes aplicacions és Remagine Food, el primer centre disruptiu dedicat a l'alimentació del futur. Remagine Food té la facilitat de connectar startups, emprenedors, foodies, xefs i marques internacionals.

És una manera singular d'impulsar la innovació, la investigació i el desenvolupament de solucions creatives.

El sector de l'alimentació és només un més en els que la telefonia mòbil ha fet progressar els hàbits de consum dels ciutadans.

Comentarios de Facebook