Compartir

Tal i com estava previst no va haver-hi sorpreses en el partit que el Cadí La Seu va jugar contra el cuer de la categoria l'Añares Rioja d'Azpeitia. Les urgellenques van guanyar comodament a un equip que no va plantar cara en cap moment. El resultat final amb una victòria per 41 punts resumeix perfectament el partit.

Ja de bon començament es va confirmar la superioritat del Cadí La Seu i les guipuzcoanes van tenir poc a dir-hi. Al final del primer quart el resultat era de 38 a 11, un avantatge que es va aixamplar fins als 51-19 al descans.

A partir de la segona meitat, les jugadores de l'Añares Rioja van intentar escurçar distàncies per no acabar el partit amb una derrota d'escàndol però només ho van aconseguir durant el tercer quart.

Al final victòria 89-48 pel Cadí La Seu que va tenir en Nicole Romeo amb 22 punts la màxima anotadora del partit. Les urgellenques seguiran cinquenes en la classifcació a només una victòria d'entrar en posicions de play-off. La competició torna d'aquí dues setmanes per la disputa de la Copa de la Reina.