sábado, 8 agosto 2020 2:46

La Cerdanya, 25 de gener 2016: EL TROFEU PISTA! PISTA! APLEGA 270 ESQUIADORS

La Molina ha acollit aquest dissabte la 19a edició del trofeu Pista! Pista!, la primera de les sis cites que tindran aquesta temporada els esquiadors U12/10 del circuit Audi quattro Cup. A la prova, també puntuable per a la Lliga Catalana d’esquí alpí, hi han participat un total de 270 nens i nenes d’entre 9 i 12 anys que han disputat un gegant a una mànega a la pista Moixeres. Molts d’ells són debutants en el món de la competició i aspiren a convertir-se en els futurs campions d’aquesta modalitat.
En la categoria benjamina, la campiona ha estat Ona Vidal, del CET, i el guanyador Neo Cercos, del UNOMA. En la categoria d’11 i 12 anys, els vencedors han estat Victòria Xènia Tabernero, de LMCE, i Aleix Aubert, del CET.
Tots els participants i els seus acompanyants s’han reunit a la tarda al Palau d’Esports i Congressos d’Alp, on han pogut gaudir de diverses activitats abans de l’entrega de medalles.
El trofeu Pista! Pista! l’organitza La Molina Club d’Esports, la Real Federación de Deportes de Invierno i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

Artículos similares