Compartir

Una jove de 17 anys ha mort i 3 dones més han resultat ferides greus, aquest divendres al matí, en un accident de trànsit a la N-145 en la que s'han vist implicats dos vehicles.

L'accident s'ha produït a les 8.37h quan per causes que s'estan investigant el vehicle provinent d'Andorra i amb 3 joves a l'interior ha invaït el carril contrari xocant gairebé frontalment contra un Suzuki Vitara que pujava direcció a Andorra amb una ocupant. A conseqüencia del xoc, la passatgera posterior del turisme ha mort i les dues companyes han estat traslladades en helicòpter als hospitals Arnau de Vilanova de Lleida i l'Hospital de la Vall d'Hebrón de Barcelona. La conductora del tot terreny ha resultat ferida greu i ha estat trasllada a l'Arnau de Vilanova.

Es dóna la circumstància que la jove morta i les altres dues noies que viatjaven al mateix vehicle són estudiants de 2on batxillerat artístic a l'Institut Joan Brudeiu. Per aquest motiu, s'han desplaçat fins al centre professionals per donar suport psicològic als companys i mestres de les víctimes.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat 5 dotacions dels bombers, 2 ambulàncies, 2 helicòpters medicalitzats, una ambulància andorrana i 4 patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A les 20.00h del divendres, hora de tancament d'edició d'aquest informatiu, les 3 dones ferides es trobaven estables dins de la gravetat segons fonts hospitalàries.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu