Compartir

Aquesta setmana han començat els treballs de neteja i desbrossament del terreny on s’ubicarà la nova escola de Llívia. Tal com va anunciar l’ajuntament el passat novembre, el consistori va acordar amb Ensenyament fer-se càrrec de la construcció del nou edifici i, a canvi, la Generalitat pagarà un lloguer fins a completar la inversió. Va ser la fórmula que va trobar l’equip de govern per desencallar un projecte que fa anys que espera sobre la taula. La nova escola es situarà al costat del centre actual, al terreny on hi havia l’antiga piscina municipal i els habitatges dels mestres.

L’escola mantindrà l’antic edifici per a les aules d’Educació Infantil i al nou s’hi traslladaran els alumnes de Primària, que actualment fan classe a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, de propietat municipal. El projecte també inclou una biblioteca i una aula destinada als alumnes que cursin el cicle de grau superior d'esports.
La previsió és que aquest any es puguin portar a terme tots els tràmits burocràtics per poder iniciar les obres a principis de l’any vinent. S’espera que la nova escola de Llívia obri les seves portes el curs 2017-2018.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR LLÍVIA