domingo, 27 septiembre 2020 0:40

La Cerdanya, 24 de desembre 2015: POCA NEU DURANT LES VACANCES DE NADAL

Les estacions d’esquí ceretanes encaren amb optimisme les vacances de Nadal, tot i la falta de neu. La temporada va arrencar a finals de novembre i, amb un pont de la Puríssima francament bo, tot feia pronosticar unes vacances de Nadal amb bons gruixos de neu. L’anticicló que fa unes setmanes s’ha instal·lat al territori, però, ha dificultat la feina als responsables de les estacions d’esquí, que no han pogut obrir tots els sectors que voldrien. Tot i això, treballen per seguir produint neu artificial per poder oferir una bona jornada d’esquí als seus clients durant aquestes festes.
Masella obrirà tots els eixos bàsics de cotes mitges i baixes de l’estació i oferirà també l’esquí nocturn el 29 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener. La Molina tindrà 10 pistes en funcionament i Portè Pimorent, a l’Alta Cerdanya, obrirà tots els sectors de l’estació.
Pel que fa a les estacions de nòrdic ceretanes, continuen tancades a l’espera d’una nevada. Guils Fontanera va viure un bon pont de la Puríssima però la falta de precipitació va obligar els seus responsables a tancar les pistes tot i que mantenen per aquests dies el circuit de raquetes.