Compartir

En el darrer ple de l’any de l’ajuntament de Tremp s’ha aprovat els pressupostos per al 2016 amb els vots a favor de l’equip de govern i en contra de l’oposició. Es tracta d’un pressupost de 5.808.000 euros que l’alcalde ha destacat que és continuïsta ja que la situació econòmica és semblant al darrer exercici. Hi ha un augment considerable a despeses de personal, 116.000'. On destaca la dedicació a temps parcial d’un altre càrrec electe i la incorporació d’un nou policia municipal, però també hi ha una mitja jornada d’un peó a la Terreta, i un treballador de La Lira, l’augment d’hores de professorat a l’escola de música, l’increment de sous de l’1% i el retorn de part de la paga extraordinària. També es preveu la inversió de 164.000' en una màquina escombradora.

Per encabir aquestes despeses l’ajuntament ha retallat en petites partides de cultura, festes i esports, però ha assegurat que no anirà en detriment dels serveis prestats.

L’ajuntament confia plenament amb l’aportació de fons des de la Generalitat i la Diputació de Lleida, amb qui ja té emparaulats 70.000 euros per arreglar la part antiga del cementiri i la xarxa de sanejament del carrer Sant Jaume entre altres. També espera rebre una partida per arranjament de camins.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – VÍCTOR ORRIT, Portaveu Compromís per Tremp