lunes, 28 septiembre 2020 5:23

La Cerdanya, 9 de desembre 2015: LES ESTACIONS FAN UN BALANÇ POSITIU DEL PONT

Totes les estacions d’esquí ceretanes han obert durant el pont de la Puríssima que, per molts, representa el tret de sortida a la temporada. En el cas de La Molina, la major afluència d’esquiadors s’ha concentrat el dissabte i el diumenge, tot i que alguns també han aprofitat el dilluns. Durant aquests dies, el complex ha obert cinc remuntadors i deu pistes i ha aconseguit guixos d’entre 20 i 40 centímetres de neu pols. Els seus responsables fan un balanç molt positiu del pont.

La majoria d’esquiadors que s’han apropat a les pistes de la comarca durant aquests dies festius han estat pares amb fills petits i joves d’arreu del territori català.

La resta d’estacions també han registrat xifres positives pel pont. Més de 21.000 esquiadors han passat per Masella, que ja ha donat et tret de sortida a l’esquí nocturn. Guils Fontanera ha tingut un molt bon inici de temporada, amb un 80% de les pistes obertes. A l’Alta Cerdanya, Portè-Pimorent ha obert 28 pistes amb gruixos de fins a 80 centímetres i Font Romeu ha ofert 27 pistes i 17 remuntadors. Totes elles esperen ara que les condicions meteorològiques permetin garantir una bona qualitat de la neu de cares a les festes de Nadal.

Parlen al vídeo: ANNA SIRVENT, RESPONSABLE COMUNICACIÓ I PROMOCIÓ LA MOLINA