sábado, 8 agosto 2020 2:42

Alt Urgell, 30 de novembre 2015: VICTÒRIA SOLVENT DEL CADÍ LA SEU DAVANT L'IDK GUIPUZKOA (81-56)

El Cadí La Seu ha guanyat, aquest diumenge a la tarda, a l'IDK Guipuzkoa per 81 a 56. Una victòria solvent que es va gestar sobretot a la segona meitat del partit.

Les urgellenques van anar de menys a més a mesura que va anar avançant el cronòmetre. El primer quart va acabar amb empat a 17 punts, mentre que al segon quart van aconseguir un parcial favorable de 21 a 15, per arribar a la mitja part amb un resultat de 38 a 32.

Va ser a la represa quan les noies de Joan Carles Pié van marcar la diferència i van marxar al marcador fins al 62 ' 40 al final del tercer quart. De fet, les basques només van aconseguir 8 punts en 10 minuts.

Amb el partit pràcticament sentenciat es va arribar al darrer temps on el Cadí La Seu va seguir controlant el joc i les basques no van poder fer res per evitar la victòria local.

Al final, 81-56, victòria important davant un rival de la zona mitja, amb Tamara Abalde com a màxim anotadora amb 18 punts. Les urgellenques pugen ara fins a la setena posició amb 5 victòries i 5 derrotes. El Cadí La Seu torna a jugar a casa la propera jornada serà dissabte a les 19.45 davant el Campus Promete, vuitè a la classificació.

Artículos similares