Compartir

El Club Gel Puigcerdà viu una de les pitjors ratxes de la seva història. Dissabte va encaixar la cinquena derrota a casa contra el FC Barcelona, que va anotar cinc gols mentre que els ceretans només van poder marcar-ne un. Dels cinc partits de lliga disputats, el Puigcerdà no ha pogut sumar cap punt i, per tant, es tracta d’una situació sense precedents. Tot i que el malestar es fa palès al vestidor, els jugadors esperen capgirar els resultats i poder disputar els 'playoffs'.

La junta del club haurà de prendre ara mesures per desencallar aquesta situació. Mentrestant, l’equip aprofitarà les tres setmanes de què disposa abans del proper partit per fer pinya i entrenar al màxim. Per això demana la implicació i dedicació de tots els jugadors.

Ara per ara, el CHH Txuri Urdin encapçala la classificació general de la lliga amb 14 punts, seguit del CH Jaca que n’acumula 9. Molt a prop hi ha el FC Barcelona amb 8 punts i el quart classificat és l’equip de Majadahonda, que en té 5. El CG Puigcerdà, amb 0 punts, tanca el llistat. Els ceretans encaren el partit contra els madrilenys del 14 de novembre com una final, ja que necessiten guanyar per no quedar fora dels 'playoffs'.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, JUGADOR DEL CG PUIGCERDÀ