Compartir

Aquest divendres arriba als cinemes La noia del tren , l'adaptació cinematogràfica del best seller homònim de Paula Hawkins que ha enlluernat a milions de lectors.

Dirigida per Tate Taylor, La noia del tren compta amb un repartiment de grans estrelles com Emily Blunt, Justin Theroux, Rebecca Ferguson, Haley Bennet i Luke Evans.

"Crec que la gent ha d'avaluar les seves vides d'una altra manera després de veure aquesta pel·lícula" , confessa Haley Bennet, actriu que dóna vida a Megan, una de les dones sobre les quals gira la trama.

sobre el seu personatge, Bennet explica que "Megan no és feliç en el seu matrimoni. Viu als afores com una marginada social , se sent molt sola i això la porta a ser ansiosa i imprudent ".

la història gira al voltant de Rachel Watson (Emily Blunt), una dona divorciada que lluita contra la rutina i el buit fantasiant en mirar per la finestra del tren que agafa diàriament de camí a la feina. Els records de com era la seva vida inunden la seva ment en passar per davant de la casa en què vivia el seu exmarit Tom (Justin Theroux) amb la seva nova esposa Anna (Rebecca Ferguson) i el seu nadó.

Com a via d'escapament, comença a obsessionar-se amb Megan (Haley Bennet) i Scott (Luke Evans), una parella que viu en una altra de les cases que veu des del tren.

amb l'alcohol com a company de fatigues, Rachel porta mesos imaginant com és la vida d'aquesta parella, component idíl·liques escenes quotidianes basades en les furtives imatges que contempla d'ells prenent cafè al matí o relaxant-a la tarda xerrant al jardí.

Un dia, de camí a la feina, Rachel és testimoni d'un impactant succés al jardí de Megan i Scott. Megan desapareix poc temps després i Rachel va a la policia per explicar el que creu haver vist. És un testimoni fiable o està involucrada en el delicte que ella mateixa ha revelat? Quan un voyeur traspassa la prima línia que separa l'interès de l'obsessió, podria descobrir l'assassí … o acabar amb les mans tacades de sang innocent.

La novel·la en la qual s'ha basat la pel·lícula, obra de l'escriptora britànica Paula Hawkins va sortir a la venda al gener de 2015 i ràpidament es va convertir en tot un èxit de vendes, amb més de 15 milions de còpies venudes a tot el món . Va ser el llibre en paper més venut, el llibre més desitjat i el llibre digital més venut a Amazon en 2015. A més, Hawkins va ser nomenada la autora de l'any per USA Today.