Compartir

Johnny Depp torna a estar de moda en el món del cinema després de l'estrena de la pel·lícula de gàngsters 'Black Mass', tot i que el paper que més esperen els seus fans és el del retorn de Jack Sparrow a les grans pantalles de cinema, un dels més importants de la seva carrera.

L'actor ha confessat durant un festival que Diney va estar a punt de vetar-lo de ' Pirates del Carib ' després de veure per primer cop el primer lliurament de la saga, ja que no els va agradar gens les excentricitats i l'actuació de Depp . Encara que sense ell no hagués estat el mateix, ha dit que "em volien acomiadar" i que el president de la companyia en aquell temps, Michael Eisner, va pensar que estava "arruïnant la pel·lícula" .

Depp va explicar que li van cridar preguntándol i "què cony estàs fent ?, Jack Sparrow està borratxo, és gai?", al que ell va contestar que "tots els meus personatges són gais ". "Anaven a posar subtítols al meu personatge", perquè no ho podien entendre, però encara sort que no van fer marxa enrere i la pel·lícula va tirar endavant amb l'actor rebent bones crítiques i aplaudiments.

Totes les entregues de la saga han estat les més taquilleres de la història del cinema, reportant grans beneficis a Disney , cosa que esperen repetir en 2017 quan s'estreni ' Pirates del Carib: Dead men tell no tals 'amb actors com Orlando Bloom o Javier Bardem.