Quantcast

Mitjana Lliga, en noranta minuts: horari i on veure l'Atlètic – Barcelona

Duel d'alta volada. L'escena futbolística nacional es paralitzarà aquest diumenge a les 16.00 per prestar atenció a un dels partits més intensos i interessants del que resta d'any.

Barcelona i Atlètic s'enfrontaran per última vegada aquest curs amb la lluita pel títol en joc. Si bé queden onze jornades per disputar-se, els tres punts en joc suposen un món en aquesta pugna. La manca d'enfrontaments directes podria decidir el mateix títol a més de tres mesos per al final d'una competició que pot guardar-nos alguna sorpresa.

Quatre punts és la distància que pot mantenir l'Atlètic en cas de fer-se amb la victòria al Camp Nou; una diferència tan prudent i complexa com s'il·lusionen per a la parròquia blanca i vermella.

CALENDARI COMPLEX:

Després de disputar com a local totes les trobades importants durant la primera volta, el conjunt del Cholo haurà de visitar a Vila-real i Reial Madrid en les pròximes setmanes.

Per la seva banda, Valverde tampoc veu amb bons ulls l'ordre de les pròximes setmanes. Hiperactiu causa de la seva presència a Lliga, Champions i Copa, el tècnic blaugrana ha mostrat malestar davant l'última jornada disputada entre setmana. "Se'ns està perjudicant amb el calendari", confessava el Txingurri recordant que mentre els matalassers van jugar el seu partit el dimecres, ells ho van disputar dijous.

DADES DESTACATS:

– el Barcelona és l'equip més golejador (68), l'Atlètic, el menys golejat (11).
– 3 jugadors han deixat aquesta setmana l'Atlètic, que té 19 jugadors en plantilla.
– 48 milions ha ingressat l'Atlètic per la venda de Carrasco (30M) i Gaitán (18M) a Yifang xinès. Moyà va marxar lliure a la Reial Societat.
– Messi (22) i Suárez (20) han ficat tan sol tres gols menys que tot l'Atlètic al costat (45).

Comentarios de Facebook