lunes, 21 septiembre 2020 15:25

OFICIAL | Aquests són els nous horaris de la Lliga de Campions

El màxim organisme europeu del futbol, ??la UEFA , ha decidit fer diversos canvis respecte a la Champions ia l'Europa League , el més cridaner ha estat el canvi de horaris de la màxima competició continental, la Champions League , que passarà a jugar-se a les 18:55 i 21:00 hores . També s'ha tancat la data per a la final de la Champions League al Wanda Metropolità , i aquesta serà el 1 de juny de 2019 , mentre que la final de la Europa League serà el 29 de maig a l'Olímpic de Bakú.
Altres dels canvis tenen a veure amb els equips que participaran a la fase de grups de la Champions, ja que seran 26 els equips que entrin directament a la fase de grups, incloent als campions de Champions i Europa League i als sis que passen a través de la fase de classificació. Un altre canvi significatiu és que tots els que a la fase de classificació quedin eliminats podran optar a entrar a la Europa League .

A l'Europa League entraran 17 equips de forma directa , deu d'ells arriben dels playoffs de la Champions i entraran 21 equips que ingressaran per les dues fases de classificació .

Abans de la Champions ia l'Europa League hi haurà un torneig eliminatori a partit únic que servirà també per donar accés a les fases de classificació de tots dos tornejos.