Compartir

El combat entre Scott Westgarth i Dec Spelman va acabar amb un final inesperat, fora de ring . El boxejador britànic, de tot just 31 anys, va morir aquest cap de setmana després de vèncer a Spelman, en un combat de 10 assalts que va acabar guanyant 95-92.

A l'arribar al vestidor, després una entrevista en la qual ja es va poder comprovar que alguna cosa no anava bé, el oriünd de Newcastle va ser socorregut per paramèdics que van veure al púgil molt marejat i feble. A l'acabar el reportatge va col·lapsar rotundament i va ser traslladat directament a l'hospital.

Finalment, aquest dilluns es va anunciar la seva mort. Després de la notícia, m olts companys i exboxeadores han volgut, a través de les xarxes socials, donar el condol a la família i amics de Scott.

" Déu beneeixi a Scott. Un jove que fent una feina que estima perdre la seva vida, no tinc paraules. els meus condols a la família i al teu equip. Han estat els dies més difícils que he hagut de suportar ", va assegurar el promotor que va organitzar l'esdeveniment de dissabte, Stefy Bull.

el seu rival, Spelman, ha mostrat la seva tristesa al seu Twitter:

Absolutely heartbroken and lost for words ail continue to pray for Scott 's family and the people close to him rest easy my friend & # 128591; xxx

& mdash; dec Spelman (@dec_spelman) 26 febrer 2018

< p>