sábado, 8 agosto 2020 20:24

El fiscal demana dos anys de presó per Gabi, Javier Aguirre i Ander Herrera pel tripijoc del Llevant-Saragossa

Es recorden del cas de manipulació en el Llevant – Saragossa de l'any 2011? A Gabi i Ander Herrera, així com l'entrenador Javier Aguirre -ex matalasser i de Osasuna-, lespueden caure dos anys de presó. Aquest és el temps que demana la fiscal.

El diari MARCA, revela també que poden ser inhabilitats fins a sis mesos per a tot allò relacionat amb el futbol. A més de Gabi i Ander Herrera, el jugador de Leicester, Vicente Iborra, també està implicat.

El diari 'Marca' informa que aquesta serà la proposta amb la qual el ministeri fiscal demanarà que s'obri de manera imminent un judici després que l'Audiència Provincial de València, en la seva Secció Cinquena, decidís el 25 de gener de 2018,

el reobrir el cas, que al seu dia ( el 31 de juliol de 2017) va ser arxivat per la jutgessa del Jutjat d'Instrucció nº 8 de València, Isabel Rodríguez, després de més d'un any de procediment i declaracions de més de quatre desenes d'imputats i testimonis.

Tots els implicats s'enfronten als mateixos càrrecs per coautoria, a excepció d'Agapito Iglesias, Francisco Checa i Javier Porquera, que s'enfronten a una condemna en ser acusats a més de falsedat en document mercantil. Els jugadors i l'entrenador podrien ser inhabilitats durant sis anys i condemnats a dos anys de presó, mentre que les penes per als directius podrien ser majors.

Reacció del Reial Saragossa

Coneguda aquesta informació, l'actual directiva del Reial Saragossa manté a això la postura que ha sostingut en tot moment: "respecte a les decisions i actuació de la Justícia, i col·laboració en tot allò que se li demani", des de l'àmbit judicial.

Artículos similares