Compartir

Escàndol a Paraguai. S'ha filtrat una foto del president de l'equip de futbol Rubio Ñu paraguaià en què se'l veu acompanyat al seu llit per un jugador, en concret, Bernardo Gabriel Caballero. < / p>

El diari "Avui" compte que mantenien una relació sentimental amb Caballero des de fa ja molt de temps. Les imatges s'han filtrat amb l'objectiu de pressionar una sèrie de representants que volien fer-se amb els drets futbolístics del jugador.

El president del Ros GNU publicar dos vídeos a Facebook per aclarir i denunciar la situació. en ells truca al jugador "sàtrapa, bandit, estafador i desnodrit". Així com "vell putazo, pelotudo cara de cul, porc de merda, bruixot" a Valentín, el nou representant del jugador. A més, Antonio González va trencar el contracte de Bernardo Gabriel Caballero, al qual va amenaçar amb no tornar a jugar mai més a futbol.

"Anem a ser sincers. era una persona especial per a mi. Entre parèntesis, i en síntesi, era la meva parella. Va tenir tots els privilegis. Va trobar refugi en aquest puto vell de merda ", va continuar.

Així ho explica el president en un vídeo de Youtube: