Quantcast

La inexplicable decisió de Mourinho en canviar a Fellaini set minuts després de donar-li entrada

Minut 63 de partit. Amb 2-0 en contra a Wembley davant el Tottenham, José Mourinho decideix realitzar un doble canvi per intentar capgirar el partit. Fellaini i Mata van substituir en el camp a Pogba i Lingaard, respectivament. No obstant això, el futbolista belga va durar molt poc en la trobada.

Als set minuts d'entrar al terreny de joc, el portuguès va substituir al belga i va donar entrada a Ander Herrera com a últim canvi . La decisió va sorprendre a propis i estranys, ja que podria haver estat fruit d'un error del tècnic lusità en el canvi, l'enuig amb aquest en perdre una pilota o lesió. Aquesta última raó va ser la que l'entrenador del United va al·legar en roda de premsa: " Vam tenir mala sort amb Fellaini. Tenia molèsties i vam haver de canviar-li. Amb la seva entrada vam voler canviar la dinàmica del partit ".

tot i no comptar amb molts minuts aquesta temporada, Mourinho va sortir al pas per defensar el belga, a qui considera un jugador "important" de cara a la segona meitat de la temporada. De moment, Fellaini porta menys de 7 00 minuts jugats, 16 partits i quatre gols anotats en totes les competicions.

Comentarios de Facebook