Compartir

Encara A lbuquerque, Barbosa i Fittipaldi són els noms propis de la competició perquè van ser els triomfadors que van veure la meta en primer lloc, la veritat és que la competició ha deparat uns dies d'intensos de motor, adrenalina i un clar protagonista: Fernando Alonso

la seva classificació no va ser la millor del món pel que li va passar al seu Ligier, però només la seva presència ha destacat per sobre de gairebé tota la resta, també per la premsa americana.

eL MILLOR:

– Alonso va ser el encarregat de realitzar la classificació i la sortida. Es va adaptar força bé a la categoria i va gestionar molt bé el trànsit.

Les xifres són les següents: 24 Hores, 808 voltes, 50 cotxes i 191 pilots. quant a Resistència, Alonso ha marcat unes xifres de "crac". Un cop més, en la seva estrena en una competició de motor, enlluerna el pilot asturià. I, un cop més, els problemes del motor el van condemnar

La presència de Fernando Alonso a les 24 hores de Daytona va aixecar una gran expectació. Fernando segueix enamorant Amèrica i Amèrica segueix enamorant a Fernando. Els mitjans nord-americans es van desfer en elogis davant l'actuació de l'espanyol:

– La possibilitat que Fernando Alonso participi en les 24 Hores de Le Mans ha augmentat. Així ho ha reconegut: "Hi ha 60-40% d'opcions de que vagi a Le Mans"

EL PITJOR:

a l poc de començar van ser bastants els dPI que van patir problemes, el que va permetre que tant el LMP2 d'Alonso com el de Juncadella no veiessin el podi impossible, perquè el que era en ritme pur, simplement eren d'una altra categoria, amb els dPI i els LMP2 clarament diferenciats, segons detalla CarAndDriver.

– els pneumàtics: Ja fossin c ontinental o Michelin. Tots van patir punxades.

– Paraules d'Helmut Marko: "Honda va haver de comprometre a causa de l'especificació del xassís de McLaren. No podien desenvolupar lliurement el seu motor, estaven bastant limitats. Alonso ha fet tot el possible perquè el motor semblés dolent "

eL qUE ET VAS PERDRE:

– la dada: Fernando Alonso va completar 256 voltes, amb una volta ràpida en 1'38''152 i una mitjana de 1'38''633 entre els seus 20 voltes més ràpides.

– va parlar sobre Lando Norris: "Molts no coneixeran Lando Norris, però el que va fer va ser impressionant. va estar genial"