Compartir

El van tornar a fer. Els Hispans van fregar la perfecció en els segons 30 minuts per aconseguir un dels pocs trofeus que no havien aconseguit fins a la data: l'europeu.

A la final, van començar amb molts problemes. Suècia va començar molt inspirada en atac, i amb una defensa espectacular, liderada per Applegreen, que va tancar la porteria durant la primera part i que semblava que el somni era lluny.

A la represa, l'entrada en pista de Sterbik, la defensa 5: 1 i el canvi d'actitud , la selecció espanyola va començar a jugar al que ens havia acostumat en aquests últims dies. Gran joc col·lectiu, córrer amb la pilota, mobilitat, defensa i eficàcia. Tot complia, i Raúl Entrerríos impartia un clínic ofensiu en mode reivindicatiu després de no ser inclòs en el millor set de l'torneig.

Tots van aportar i van complir amb l'objectiu davant d'una Suècia que es va ennuegar amb l'avançat i va notar el cansament de la semifinal davant Dinamarca. A la desesperada, els escandinaus, van intentar defensar individual als jugadors, però ni amb aquestes. Espanya estaven a un nivell excels i avui era el seu dia. Un dia que va haver d'arribar amb anterioritat i que no es va poder fer. Espanya és Campiona d'Europa per primera vegada després de guanyar 29-23 a Suècia.