Quantcast

L'Audiència Provincial de Madrid reobre la investigació per frau contra Xabi Alonso

El jutge Enrique de la Hoz de la Audiència Provincial de Madrid ha decidit reobrir el cas per frau fiscal contra Xabi Alonso , la Sala creu que l'exjugador del Reial Madrid se li ha de continuar investigant, com sostenia l'Agència Tributatria a través de la Advocacia de l'Estat .

El jugador donostiarra va cedir els seus drets d'imatge a una empresa que tenia seu a l'illa portuguesa de Madeira, aquest seria el possible delicte de Xabi Alonso i que la Fiscalia de Madrid va donar suport i pel qual va arribar a obrir un expedient des del consell fiscal per la seva actuació, però va canviar de criteri i va acabar recolzant el recurs de l'Advocacia de l'Estat.

El Jutjat d'Instrucció número 40 de Madrid va creure oportú declarar innocent a l'exmadridista tot i cedir la seva imatge a una empresa de Madeira i que seu cas era similar al d'altres futbolistes que sí que van ser condemnats per això, com va ser el cas de Javier Mascherano .

l'Audiència ha decidit reobrir el cas desoint la decisió del jutjat, que mantenia que Xabi hauria declarat aquest moviment, però Hisenda ha negat aquest fet. L'Agència va demanar a Portugal que se li cedissin els moviments dels ingressos en aquesta societat, però no va obtenir cap resposta. Hisenda li demana a Xabi Alonso mica més de 600.000 euros de l'exercici fiscal de 2010, 170.000 pel de 2011 i 1.250.000 euros per cedir de forma irregular els drets d'imatge en 2012.

Comentarios de Facebook