Compartir

Aquests són els resultats que s'han produït en el sorteig de la Copa del Rei, dos derbis en què s'han vist immersos Madrid i Barça, mentre que l'Atlètic de Madrid jugarà el partit més vistós de la ronda contra el Sevilla , el València, per la seva banda jugarà davant el finalista de copa de la temporada passada.

Leganés – Reial Madrid

Un dels favorits, el conjunt blanc va tenir un aparellament en el sorteig d'aquests quarts de final assequible a priori, ve de passar dues eliminatòries davant d'un 2ªB i un 2ª i ara li toca jugar davant d'una de les revelacions de la temporada, com és el Leganés, veurem com s'organitza el conjunt Pepinero en un gener passat amb tal càrrega de partits davant d'un rival que està acostumat a jugar cada tres dies.

Espanyol – Barcelona

derbi català a la Copa del Rei, un enfrontament aal que gairebé estem acostumats en aquesta competició, pel gran nombre de vegades que s'ha produït, l'i dóna serà en el RCDE Stadium i la tornada al Camp Nou.

Atlètic de Madrid – Sevilla

Partit vistós entre dos aspirants a ser l'alternativa de la Lliga, un Sevilla que ha canviat d'entrenador i que s'està adaptant a l'esquema de Montella i un Atleti que estrena regals de reis, Diego Costa i Vitolo, que tornarà a la que va ser casa de nou i jugant-se el pas a semifinals, ja que la tornada serà al Sánchez Pizjuán.

València – Alabès

el finalista de la passada Copa del Rei s'enfrontarà a la sensació de la temporada , el conjunt de Marcelino té una plantilla àmplia i sense competició europea, per la qual cosa es centrarà en aquesta competició per donar una alegria a la seva afició, mentre que l'Alabès vol seguir somiant amb repetir el que va aconseguir l'any passat.