Compartir

¿S'imaginen Eden Hazard de blanc? Així diu el seu pare que va a acabar, o mínim, que aquestes són les intencions del jugador, que hauria rebutjat fins ara totes les propostes del club londinenc de renovació causa de l'interès del Reial Madrid a comptar amb els seus serveis.

< p> el Chelsea pretenia convertir Hazard en el futbolista més ben pagat de la història del club, ja que cobraria 300.000 lliures (340.000 euros) a la setmana amb el nou contracte. Al voltant de 18 milions d'euros a l'any. No obstant això, el belga sembla no tenir els mateixos plans en ment.

"Eden ha rebutjat una prolongació del contracte per poder, arribat el cas, atendre a l'interès del Reial Madrid, on es veuria bé", ha declaradoa el progenitor del jugador, Thierry Hazard, en una entrevista que publica avui el diari belga 'Le Soir'.

el Reial Madrid sempre ha dipositat interès, i així l'hi ha fet saber al Chelsea repetides vegades, pel jugador belga. Des de l'equip que presideix Florentino Pérez, s'entén que el belga seria el "pelotazo" perfecte per tornar a l'afició la il·lusió que pot haver perdut davant la falta d'encert de cara a porteria. Cada estiu, era costum al Reial Madrid que una figura estel·lar signés pel club blanc. Des de l'arribada de Gareth Bale, no s'ha tornat a veure cap desemborsament important des de les arques del Madrid.