Compartir

Bernie Ecclestone ha revelat el que era realment un secret a veus. En la seva etapa al capdavant de la Fórmula 1 amb Max Mosley al capdavant de la FIA, el capitost de l'elit de l'automobilisme ha reconegut que en les seves intencions sempre estava beneficiar Ferrari

Aquesta confessió arriba quan al predecessor de Liberty Media li van preguntar sobre les amenaces constants de Ferrari d'abandonar la Fórmula 1. Ha deixat entreveure com Ferrari amenaçava amb deixar el Gran Circ si la competició no s'emmotllava als seus interessos. "És el típic joc brut seu, quan no guanyen, entren en estat de pànic. Max Mosley i jo podem fer una llarga llista de les vegades que beneficiem a Ferrari perquè fossin els millors, encara que ells sempre ho neguen".

a més de reconèixer les ajudes als de Maranello, Ecclestone també ha opinat sobre les intencions de Liberty Mitjana de crear un nou reglament de motors en 2021. sobre això, considera que és impossible que tots els equips que es posin d'acord ja que cada un tractarà de buscar el millor per a si mateix: "la democràcia aquí és impossible. Els nous amos de la F1 hauran de donar-se compte perquè no han aconseguit res encara".