Compartir

El cas Griezmann encara dóna que parlar. El Barça s'exposa a una possible sanció de dos finestres de fitxatges sense poder a inscriure a jugadors, després de les declaracions que va realitzar Guillermo Amor als micròfons de Movistar Plus, en què va assegurar que ja "havia contactat amb el pare del jugador" .

Sobre aquest assumpte ha parlat a 'Radio Marca' el que va ser advocat de l'AS Roma en el cas Mexes, quan l'equip italià es va posar en contacte amb el jugador mentre tenia contracte en vigor amb l'Auxerre. Joan de Déu Crespo ha assegurat que els dos casos "no tenen res a veure" ja que era un trencament contractual pura i simple sense clàusula de rescissió.

A més, considera que la FIFA no és la que ha d'actuar d'ofici, sinó que ho ha de fer la Reial Federació Espanyola de Futbol "en tractar-se de dos clubs espanyols". En tots dos reglaments es diu el mateix, no es pot acudir a parlar amb el jugador sense permís del club i en cas de ser així, s'imposa "una sanció disciplinària" que no està especificada qual és en el reglament. Aquesta podria des d'una simple advertència a una multa econòmica al club blaugrana.