miércoles, 23 septiembre 2020 12:25

POWER RÀNQUING | Anàlisi, equip a equip de la Lliga Dia

Entrat en el final de la primera volta de la Lliga Dia, des Quina! .es analitzem, equip a equip, els millors i pitjors combinats.

* Les posicions no sempre correspondran amb el lloc que tinguin els mateixos a la taula

1- Perfumerías Avenida (1ª Lliga Dia)

Les vigents campiones segueixen a un gran nivell imparable en aquesta temporada a la competició domèstica. Per als seus rivals, el pitjor és que van a anar a més amb el retorn de Laura Gil i els últims moviments de fitxatges. L'objectiu per a les Salamanca és millorar en Eurolliga per fer una segona volta per emmarcar.

2- Spar CITYLIFT Girona (2a Lliga Dia)

Les subcampiones intenten seguir l'estela del Perfumerías Avenida amb un gran equip. Malgrat els seus petits alts i baixos, la contundent victòria davant el Sant Adrià torna a deixar clar que la lliga és només cosa de dos.

3- Sant Adrià (4a Lliga Dia)

les catalanes estan sent una de les revelacions de la temporada. Amb un joc molt vistós i diferent a la resta com deia Laura Gil, les recentment ascendits estan a un pas de la Copa i molt a prop de complir l'objectiu inicial marcat per l'equip.

4- Univ . Ferrol (3a Lliga Dia)

malgrat la seva última derrota, les gallegues estan brillant amb llum pròpia aquesta temporada. Amb Maria Araújo, Bea Sánchez i Prince, estan sent el motor d'un equip que aspira a ser el tercer espasa aquesta temporada.

5- Mann-Filter (5ª Lliga Dia)

En aquest petit tram de la temporada ja han sumat les mateixes victòries fora de casa que tota la temporada passada. Tot i les baixes i d'una plantilla curta en algunes ocasions, Arrate Agirre està sent una de les millors de l'equip.

6- Lacturale Araski (6a Lliga Dia)

Un altre dels equips que manté una bona dinàmica i està amb opcions de lluitar per la copa. Serà clau el partit contra Sant Adrià en terres catalanes. La regularitat del bloc, i la importància dels punts de Van Den Adel o Forster, són fonamentals per acabar entre els millors de la Lliga Dia.

7- Nissan Al-Qázeres (7a Lliga Dia )

El joc interior està sent un dels millors de la competició i Joy està sent un maldecap per als seus rivals. Amb una mica més de regularitat i encert, les extremenyes poden acabar entre les cinc primeres.

8- IDK Guipúscoa (8a Lliga Dia)

Un altre els equips que no ha arrencat del tot bé aquesta temporada. Amb l'objectiu d'acabar entre les cinc primers, estan a meitat de taula amb una mala ratxa de resultats. Serà fonamental guanyar el partit contra Campuis Promet per tallar aquests mals resultats.

9- Cadi La Seu (10a Lliga Dia)

La victòria davant el Ferrol ha de ser un punt d'inflexió per a un equip que manté la seva regularitat a la zona mitjana de la taula. Els bons percentatges de Kraker i el seu encert, seran claus per a aquest possible enlairament.

10- Gernika Bizkaia (9a Lliga Dia)

La competició europea els està passant factura al conjunt biscaí que no estan arrencant del tot bé. Amb la seva eliminació a Europa, la segona volta serà un dels equips més perillosos ja que necessiten reaccionar per estar entre els 5-6 primers.

11- Bembibre Pajariel (11a Lliga Dia)

En terra de ningú està ara mateix el Bembibre que espera mantenir la categoria sense molts problemes. Brittany Danielle Brown, està sent una de les millors jugadores de la lliga i mitjana 16 punts per xoc.

12- Campus Promet (13a Lliga Dia)

Han començat a reaccionar en aquestes últimes jornades i cada partit comença en dinàmica ascendent, Formatges el Pastor de tenir cura per evitar que ho avancin en la dura batalla per la salvació.

13-Formatges el Pastor (12a Lliga Dia)

Amb un mateix objectiu de la temporada passada, Formatges el Pastor espera que Campus Promet no augmenti el nivell per mantenir-se un altre any més a la Lliga Dia. tot i el esforç.

14- Movistar Estudiants (14a Lliga Dia)

Les colegialas segueixen sense guanyar en lliga a falta de dos partits per finalitzar la primera volta i porten 14 derrotes consecutives, si es compten les de final de temporada passada. Malgrat els reforços, només en tres partits han perdut per menys de deu punts. Situació complicada per a les madrilenyes que han de fer una gran segona volta per no descendir