Compartir

El serial arriba a la seva fi. Els germans de Lonzo Ball , després de ser oferts a més de mitja Europa, jugaran a lituània al Prienu Vytautas per una temporada, tal com va confirmar el periodista de Yahoo! Sports, Shams Charania.

L'equip disputa la lliga lituana i es va quedar a un pas de jugar la Champions League en caure en les eliminatòries. Amb aquest fitxatge, l'entitat busca tenir una imatge internacional i nacional més gran i aconseguir un major impacte en un dels bressols basquetbolístiques per excel·lència.

Abans de recalar al Prienu Vytautas, van ser oferts a molts equips d'Europ a, com el MoraBanc Andorra. Això era el que deia Francesc Solana, director general del club a Bleacher Report: "LiAngelo i Lamelo van ser oferts al nostre equip, els dos nois, a la recerca d'un contracte a Europa. Els diners no és un problema per a ells, però no tenen experiència, de manera que és difícil prendre'ls seriosament ".

Els primers esculls que tindran serà l'idioma, ja que gran part del conjunt no parla anglès. El clima i el viatjar lluny dels Estats Units, poden ser altres contratemps per a uns Ball que volen tenir nom propi.