Compartir

El millor

L'arrencada del partit . Les espanyoles van començar molt bé el partit. Darly va començar molt bé en porteria i la defensa 5-1 va funcionar bastant bé. Fruit d'això, les Guerreres van tenir una renda de fins a quatre gols.

Shandy Barbosa. Després de les indecisions en l'últim partit davant Romania, Shandy va estar a un gran nivell i va ser una de les màximes golejadores del partit. A més, va estar molt bé en defensa tallant diverses contres de perill de la selecció gala.

– Sindicat d'extrems. Les extrems de la selecció espanyola van estar a un nivell espectacular i van donar aire quan l'equip més ho necessitava. Carmen Martín va anotar l'últim gol del partit que posava les taules.

– La capacitat de sofriment. Es van ser quatre a baix les Guerreres mitjans del segon quart i van saber patir per remuntar el partit. El gen Guerreres va tornar a aparèixer per donar un punt decisiu per als encreuaments.

El pitjor

– Les ratxes sense anotar. Espanya va poder matar el partit o deixar encarrilat al primera part i no va ser així. No van saber atacar la 5-1 francesa i van veure com marxaven al descans un a baix. A la segona part, la imprecisió de les espanyoles els va costar haver de remuntar fins a quatre gols per forçar l'empat.

El que no vas veure

– El suport de Paraguai. Al vestidor, la selecció paraguaiana els va deixar un missatge de suport a les Guerreres que sembla que els ha fet efecte. Un gran gest per part d'un equip que només es jugarà demà no ser l'última del seu grup.